icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Elfa Förvaringssystem 6 Vit/Björk har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Elfa

Elfa Förvaringssystem 6 Vit/Björk


Antal Artikel
Elfa Bärlist Vit 1950mm
169 kr
Elfa Täcklist Vit
31 kr
Elfa Hängskena Vit 2300 mm
201 kr
Elfa Konsol Vit 30
31 kr
Elfa Décor-Hylla 30 Björk 605mm
423 kr
Elfa Konsolavslut 30 Vit Vänster
21 kr
Elfa Konsolavslut 30 Vit Höger
21 kr
11 935 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Förvaringssystem Elfa 6 är en snygg och smart hyllförvaring med bredd 3500 mm. Förvaringssystemen håller på ett enkelt sätt ordning på dina böcker, tidskrifter och prydnandssaker. Passar även för Tv eller stereo. Förvaringssystemet fungerar bra i vardagsrummet, på kontoret eller i sovrummet. Förvaringssystem Elfa 6 är en komplett förvaring i vitt, björk, valnöt eller platinum.    

 

 

Varumärke: Elfa

Färg: Platinum, Vit, Valnöt, Björk

Djup (mm): 1000

Höjd (mm): 2400

Bredd (mm): 3500

Varumärke Elfa
Färg Björk, Vit

Elfa

Elfa har i över 60 år kunnat erbjuda snygga, smarta och eleganta lösningar med skandinavisk design i fokus. Med en vision om att skapa personliga och smarta förvaringslösningar har Elfa fokus på att skapa det utrymme som användaren behöver för att få ut det mesta av livet.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.