icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Elfa Förvaringssystem 5 Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Elfa

Elfa Förvaringssystem 5 Vit


Antal Artikel
Elfa Väggskena Vit 1596 mm
105 kr
Elfa Hylla 900 x 300 mm
137 kr
Elfa Traditionell Konsol Vit 270mm
30 kr
Elfa Konsolskruv Förzinkad
27 kr
1 222 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Förvaringssystem Elfa 5 är en snygg och smart hyllförvaring med bredd 2000 mm.. Förvaringssystemen håller på ett enkelt sätt ordning på dina böcker, tidskrifter och prydnandssaker. Förvaringssystemet fungerar bra i vardagsrummet, på kontoret eller i sovrummet. Förvaringssystem Elfa 5 är en komplett förvaring i vitt eller platinum.    

 

 

Varumärke: Elfa

Färg: Platinum, Vit

Djup (mm): 2000

Höjd (mm): 2400

Bredd (mm): 2000

Varumärke Elfa
Färg Vit

Elfa

Elfa har i över 60 år kunnat erbjuda snygga, smarta och eleganta lösningar med skandinavisk design i fokus. Med en vision om att skapa personliga och smarta förvaringslösningar har Elfa fokus på att skapa det utrymme som användaren behöver för att få ut det mesta av livet.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.