icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Elfa Décor-Hylla 40 Vitt Trä har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Elfa

Elfa Décor-Hylla 40 Vitt Trä


529 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Vårt vanligaste djup av Décorhyllan är tillgängligt i två längder - 605 mm och 1212 mm. Exceptionellt stark honeycombkonstruktion med äkta träfaner ytterst - tillgänglig i björk, vitt och valnötsbetsad björk. Kan användas tillsammans med en klädstång för hängande förvaring.

 

 

 

Varumärke: Elfa

Färg: Björk/ Valnöt/ Vitt trä

Längd (mm): 605/ 900/ 1212

Djup (mm): 437

Höjd (mm): 32

 

 

 

Varumärke Elfa

Elfa

Elfa har i över 60 år kunnat erbjuda snygga, smarta och eleganta lösningar med skandinavisk design i fokus. Med en vision om att skapa personliga och smarta förvaringslösningar har Elfa fokus på att skapa det utrymme som användaren behöver för att få ut det mesta av livet.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.