icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Elfa Accessoarbricka Valnöt har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Elfa

Elfa Accessoarbricka Valnöt


529 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Med vår accessoarbricka får du översikt över alla smycken och småsaker. Monteras i backram med konsoler. Finns i björk, vit och valnötsbetsad björk.

Köp till avdelare med 8 eller 24 fack för att ordna din accessoarbricka och ett lock som håller allt på plats och dammet borta.

 

 

 

 

Färg: Björk, Valnöt, Vitt trä

Djup (mm): 405

Längd (mm): 530

Tjocklek (mm): 44

 

 

 

Varumärke Elfa

Elfa

Elfa har i över 60 år kunnat erbjuda snygga, smarta och eleganta lösningar med skandinavisk design i fokus. Med en vision om att skapa personliga och smarta förvaringslösningar har Elfa fokus på att skapa det utrymme som användaren behöver för att få ut det mesta av livet.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.