icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Elba 3-Sits Vändbar Divansoffa (Välj Tygfärg) har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
SleepoHome

Elba 3-Sits Vändbar Divansoffa (Välj Tygfärg)


7 995 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp


Elba är med sitt generösa sittdjup och sina lösa ryggkuddar en riktig myssoffa. Perfekt för att slappa i efter en lång arbetsdag eller för att mysa i med familj och vänner, det finns plats för alla. Elba är helt enkelt en av våra rymligaste divansoffor! Soffan finns i flertalet olika färger och även utan en vändbar divandel. Elba är med sitt generösa sittdjup och sina lösa ryggkuddar en riktig myssoffa. Perfekt för att slappa i efter en lång arbetsdag eller för att mysa i med familj och vänner, det finns plats för alla. Elba är helt enkelt en av våra rymligaste 3-sits soffor! Soffan finns i flertalet olika färger och även med en vändbar divandel. 

Divansoffan är mellansteget mellan en traditionell 3-sits soffa och de rymliga hörn- och U-sofforna. Här får du extra utrymme och komfort jämfört med en 3-sits soffa samtidigt som den upptar mindre plats än en vanlig U-soffa. Divansoffan har rikligt med utrymme, oavsett om du vill sitta eller ligga i den. Alla våra divansoffor har en vändbar divan som gör att du själv kan välja på vilken sida den ska placeras, på så vid kan anpassa soffans position utefter dina behov.

Elba 3-sits soffa är klädd med Inari tyg. Inari är tillverkat i 100% polypropen. Detta skapar ett tyg i konstfibrer med väldigt låg vikt men extrem slitstyrka och lång livslängd. Inari är ett följsamt tyg som erbjuder en härlig sitt- och liggkomfort. Tyget är dessutom lätt att underhålla och tål handtvätt samt kemtvätt. Inari tyget har en slitstyrka på 49 000 Martindale och en Pilling kapacitet mot noppor på 4 av 5. 

 

Specifikationer
- Antal Sittplatser: 3 st.
- Bredd x Djup x Höjd: 248 x 105 x 85 cm.
- Sittbredd x Sittdjup x Sitthöjd: 180 x 70 x 44 cm.
- Divandel, Djup x Bredd: 162 x 92 cm.
- Armstöd, Höjd x Bredd: 59 x 28 cm.
- Höjd Ryggkudde: ca 50 cm.
- Komfort: Mjuk och djup.
- Tyg: Inari.
- Tygfärg: Ljusbeige, Svart och Ljusgrå.
- Ben: Mörkbrun Ek
- Höjd Ben: 5 cm
- Stomme: Björkplywood och furu
- Sittplymå: Polyuretanskum med volymvikt 35 kg/m³
- Övrigt: * Rygg- och sittplymåers tyg är helt avtagbart och tål både handtvätt och kemtvätt.
              * 2 st prydnadskuddar i samma färg och tyg som soffan medföljer.

Eftersom Elba levereras färdigmonterad så är det bra att dubbelkolla mått om den ska transporteras via hiss eller trapp. Ca mått med emballage (BxDxH): 250 x 110 x 90 cm.

Varumärke SleepoHome
Färg Grå, Svart
Ben Träben
Leveranstid
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.