icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ebb & Flow Rowan Taklampa Ø15,5 cm, Golden Smoke har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ebb & Flow

Ebb & Flow Rowan Taklampa Ø15,5 cm, Golden Smoke


972 kr

Rek pris: 1 620 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Lampor Rea Belysning

Taklampa Rowan från Ebb & Flow är en klassiskt snygg taklampa i glas. Den runda glaskupan är munblåst och tillsammans med den tvinnade taksladden bildar den en snygg taklampa i industriell stil.


Rowan finns i flera storlekar och färger så du enkelt hittar taklampan som passar just dig.

 

Varumärke Ebb & Flow
Färg Brun, Guld
Material Glas
Storlek Ø15,5 cm
Ebb & Flow

Ebb & Flow

Ebb & Flow designar och tillverkar dekorativ belysning. De har en stor passion för glas, metall och textil som har blivit grunden i deras produkter. Ebb & Flows design utgår från klassisk brittisk och nordisk stil och produkterna är tillverkade för att skapa värme och glädje. Kombinationen av metallbeslag och tvinnad tråd gör deras produkter till oslagbart vackra inredningsdetaljer som ger bestående skönhet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.