icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ebb & Flow Rowan Taklampa Klar/Mässing - Ø28 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ebb & Flow

Ebb & Flow Rowan Taklampa Klar/Mässing - Ø28


1 988 kr

Rek pris: 2 840 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Rea Belysning Ebb & Flow

Taklampa Futura från Ebb & Flowas. Lampan består av en munblåst glaskupa med en mittendel i metall. - 2 meter sladd och takkåpa medföljer.

- Ljuskälla medföljer ej. Observera att dom olika storlekarna kräver olika ljuskällor! 
  Small: G9 LED  Large: E27 Max 60W

 

 

Varumärke Ebb & Flow
Färg Mässing
Material Glas
Storlek Ø15,5 cm Ø22 cm Ø28 cm Ø39
Ljuskälla E27 max 60W (Ø15,5 E14 max)
Ebb & Flow

Ebb & Flow

Ebb & Flow designar och tillverkar dekorativ belysning. De har en stor passion för glas, metall och textil som har blivit grunden i deras produkter. Ebb & Flows design utgår från klassisk brittisk och nordisk stil och produkterna är tillverkade för att skapa värme och glädje. Kombinationen av metallbeslag och tvinnad tråd gör deras produkter till oslagbart vackra inredningsdetaljer som ger bestående skönhet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.