icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Dirty Linen Prydnadskudde Starstruck Jaded Green har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 
Dirty Linen

Dirty Linen Prydnadskudde Starstruck Jaded Green


627 kr

Rek pris: 895 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

I Dirty Linens kollektion Starstruck används signaturfärgerna grå och grön med grafiska mönster.

Denna simpla men eleganta kudde är tillverkad i finaste tvättade linne. Kombinera gärna med en färgklick för att skapa modern coolhet.


Storleken är 60 x 60 cm och innerkudde ingår.

Varumärke Dirty Linen
Storlek 50 x 50 cm
Färg Grön
Material 100% linne
Tvättråd Kemtvätt

Dirty Linen

Dirty Linen - Guilty pleasures for hopeless sinners. Slappna av, ta av dig kläderna och glid ner mellan lakanen. Släpp lös dina begär. Gör dina sovrumsfantasier till verkligen, oavsett om det handlar om en god natts sömn eller ett sensuellt äventyr. Valet är ditt!

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.