icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Dirty Linen Påslakanset TripleX Eau de Nile Gröngrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Dirty Linen

Dirty Linen Påslakanset TripleX Eau de Nile Gröngrå


800 kr

Rek pris: 1 595 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Skapa en sofistikerad känsla i ditt sovrum med detta bäddset som inspirerats av floden som bär samma namn. Eau de Nile är en vacker gröngrå färg. Kombinera gärna ihop med ett par snövita örngott i linne.

100% stentvättad bomullspercale ger en mjuk och skön känsla.

Storlek: 150 x 210 cm + 1 örngott (enkelpåslakan).

Varumärke Dirty Linen
Material Percale
Storlek 150 x 210 cm
Material Bomullspercale
Färg Grön

Dirty Linen

Dirty Linen - Guilty pleasures for hopeless sinners. Slappna av, ta av dig kläderna och glid ner mellan lakanen. Släpp lös dina begär. Gör dina sovrumsfantasier till verkligen, oavsett om det handlar om en god natts sömn eller ett sensuellt äventyr. Valet är ditt!

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.