icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Dirty Linen Örngott Triple X - Eau de nile har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Dirty Linen

Dirty Linen Örngott Triple X - Eau de nile


207 kr

Rek pris: 295 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Örngott Dirty Linen Rea

TripleX örngott från Dirty Linen. Ett mjukt, spännande och annorlunda sänglinne där rynkor är helt okej, till och med perfekt.

 

Dessa sängkläder blir en del av inredningen i sovrummet och behöver inte skymmas av ett överkast. Dirty Linen erbjuder sängkläder med en twist och citerat från dem: Om du är en person under ett täcke, kom ihåg att det alltid är okej att bjuda in någon ny och spännande i ditt sovrum för att visa dem dina sänglinnen.

 

Örngott är enfärgat i en mjuk varm ljusgrå nyans och i härligaste bomull.

 

Storlek 50x60cm

Varumärke Dirty Linen
Material Percale
Material Bomullspercale
Färg Grön

Dirty Linen

Dirty Linen - Guilty pleasures for hopeless sinners. Slappna av, ta av dig kläderna och glid ner mellan lakanen. Släpp lös dina begär. Gör dina sovrumsfantasier till verkligen, oavsett om det handlar om en god natts sömn eller ett sensuellt äventyr. Valet är ditt!

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.