Design Of Sideboard Svart 140cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Design Of

Design Of Sideboard Svart 140cm


7 795 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

Sideboard från Design Of uppvisar skickligt enkel design med minimalistisk form och raka, rena linjer. Avlastningsbordet skapar, trots sitt lättsamma uttryck, en känsla av lyx i hemmet. Med industriella drag passar bordet bra i det moderna, svenska hemmet och erbjuder en bra kombination av funktionalitet och stilfull design. 


Design Of Sideboard är gjord helt i pulverlackerat rostfritt stål med två praktiska hyllplan för lätt förvaring och avlastning. Avlastningsbordet passar på många olika platser i hemmet och erbjuder bra extra förvaring. Nytt för 2020 är att sideboardet nu även kan placeras utomhus! Använd som avlastningsbord för en funktionell och stilfull uteplats. 


Skötselråd: Alla Design Of produkter kräver minimalt underhåll, men vid normal rengöring rekommenderar vi att du använder en trasa och torkar av med varmvatten och diskmedel eller såpa. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till produkten, vilket kan leda till rost eller repor. 


Sideboard finns även i storleken 100cm.

Varumärke Design Of
Storlek (BxDxH): 140 x 30 x 85 cm
Färg Svart
Material Metall
Design Of

Design Of

Småländska Design Of tillverkar och formger stilrena möbler för det moderna hemmet. Funktionalitet, minimalism och kvalitativt skapande genomsyrar varumärkets kollektioner och producerar en medveten helhet. Med enkla, raka linjer i solitt stål och trendsäkra färger lyfter Design Of:s möbler sin omgivning oavsett rum.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.