Design Of Round Square Soffbord Beige Ø76 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Design Of

Design Of Round Square Soffbord Beige Ø76


5 800 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-4 veckor
Finns även som:

Det här soffbordet från Design Of uppvisar skickligt enkel design med minimalistisk form och både raka och runda linjer. Bordet skapar, trots sitt lättsamma uttryck, en känsla av lyx i vardagsrummet. Med industriella drag passar bordet bra i det moderna, svenska hemmet och erbjuder en bra kombination av funktionalitet och stilfull design. 


Bordet är gjord helt i pulverlackerat rostfritt stål med en slät topp för lätt och praktisk avlastning. Soffbordets bordsskiva har en rund, klassisk form med en diskret kant och passar lätt ihop med många olika soffor och fåtöljer. Bordets underrede/ben består av en enkel, fyrkantig form. Nytt för 2020 är att soffbordet nu även kan placeras utomhus! Använd som avlastningsbord framför utomhusgruppen för en funktionell och stilfull uteplats.


Skötselråd: Alla Design Of produkter kräver minimalt underhåll, men vid normal rengöring rekommenderar vi att du använder en trasa och torkar av med varmvatten och diskmedel eller såpa. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till produkten, vilket kan leda till rost eller repor. 

Varumärke Design Of
Storlek (ØxH): 76 x 45 cm
Färg Beige
Material Rostfritt stål
Design Of

Design Of

Småländska Design Of tillverkar och formger stilrena möbler för det moderna hemmet. Funktionalitet, minimalism och kvalitativt skapande genomsyrar varumärkets kollektioner och producerar en medveten helhet. Med enkla, raka linjer i solitt stål och trendsäkra färger lyfter Design Of:s möbler sin omgivning oavsett rum.

Leveranstid 2-4 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.