Design Of Rectangle Soffbord Svart 110cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Design Of

Design Of Rectangle Soffbord Svart 110cm


5 595 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

Det här soffbordet från Design Of uppvisar skickligt enkel design med minimalistisk form och raka, rena linjer. Bordet skapar, trots sitt lättsamma uttryck, en känsla av lyx i vardagsrummet. Med industriella drag passar bordet bra i det moderna, svenska hemmet och erbjuder en bra kombination av funktionalitet och stilfull design. 

 

Bordet är gjord helt i pulverlackerat rostfritt stål med en slät topp i samma material för lätt och praktisk avlastning. Soffbordet har en rektangulär, klassisk form och passar lätt ihop med många olika soffor och fåtöljer. Nytt för 2020 är att soffbordet nu även kan placeras utomhus! Använd som avlastningsbord framför utomhusgruppen för en funktionell och stilfull uteplats. 

  

Skötselråd: Alla Design Of produkter kräver minimalt underhåll, men vid normal rengöring rekommenderar vi att du använder en trasa och torkar av med varmvatten och diskmedel eller såpa. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till produkten, vilket kan leda till rost eller repor. 

Varumärke Design Of
Storlek (BxDxH): 110 x 60 x 50 cm
Färg Svart
Material Metall
Design Of

Design Of

Småländska Design Of tillverkar och formger stilrena möbler för det moderna hemmet. Funktionalitet, minimalism och kvalitativt skapande genomsyrar varumärkets kollektioner och producerar en medveten helhet. Med enkla, raka linjer i solitt stål och trendsäkra färger lyfter Design Of:s möbler sin omgivning oavsett rum.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.