Design Of Port Vinställ Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Design Of

Design Of Port Vinställ Svart


11 400 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

Port är ett rymligt och stilrent vinställ från Design Of. Vinstället är både praktiskt och dekorativt - här kan du kan visa upp dina finaste flaskor och tillbehör. Med enkel design med minimalistisk form och raka, rena linjer skapar Port en känsla av lyx. Med industriella drag passar Port bra i det moderna, svenska hemmet och erbjuder en bra kombination av funktionalitet och stilfull design.  


Vinstället rymmer cirka 70 flaskor och då det är tillverkat i rostfritt stål kan du använda det både inne och ute. Produkten är ett samarbete mellan Design Of och Claesson Koivisto Rune.


Skötselråd: Alla Design Of produkter kräver minimalt underhåll, men vid normal rengöring rekommenderar vi att du använder en trasa och torkar av med varmvatten och diskmedel eller såpa. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till produkten, vilket kan leda till rost eller repor. 

Varumärke Design Of
Storlek (BxDxH): 100 x 30 x 168 cm
Färg Svart
Material Rostfritt stål
Design Of

Design Of

Småländska Design Of tillverkar och formger stilrena möbler för det moderna hemmet. Funktionalitet, minimalism och kvalitativt skapande genomsyrar varumärkets kollektioner och producerar en medveten helhet. Med enkla, raka linjer i solitt stål och trendsäkra färger lyfter Design Of:s möbler sin omgivning oavsett rum.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.