Design Of Bedside Sängbord Beige 70cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Design Of

Design Of Bedside Sängbord Beige 70cm


4 395 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-4 veckor
Finns även som:
Mer från: Sängbord Bord Design Of

Sängbordet Bedside från Design Of uppvisar skickligt enkel design med minimalistisk form och raka, rena linjer. Bedside skapar, trots sitt lättsamma uttryck, en känsla av lyx bredvid sängen. Med industriella drag passar Bedside bra i det moderna, svenska hemmet och erbjuder en bra kombination av funktionalitet och stilfull design. 

 

Bordet är gjord helt i pulverlackerat rostfritt stål med två praktiska hyllplan för lätt förvaring och avlastning. Sängbordet passar även bra som till exempel ett sidobord bredvid soffa eller fåtölj. Nytt för 2020 är att sängbordet nu även kan placeras utomhus! Använd som avlastningsbord för en funktionell och stilfull uteplats. 

 

Skötselråd: Alla Design Of produkter kräver minimalt underhåll, men vid normal rengöring rekommenderar vi att du använder en trasa och torkar av med varmvatten och diskmedel eller såpa. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till produkten, vilket kan leda till rost eller repor. 

Varumärke Design Of
Storlek (BxDxH): 40 x 30 x 70cm
Färg Beige
Material Metall
Design Of

Design Of

Småländska Design Of tillverkar och formger stilrena möbler för det moderna hemmet. Funktionalitet, minimalism och kvalitativt skapande genomsyrar varumärkets kollektioner och producerar en medveten helhet. Med enkla, raka linjer i solitt stål och trendsäkra färger lyfter Design Of:s möbler sin omgivning oavsett rum.

Leveranstid 2-4 veckor
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.