icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Soffa Nest Rosa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Design House Stockholm

Design House Stockholm Soffa Nest Rosa


19 690 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

Nest 3-sits soffa från Design House Stockholm. Bredd 204 cm. 


Nest är en nätt och välgenomtänkt soffa från det välkända varumärket Design House Stockholm. Soffan har en mysig och familjär känsla med de rundade kanterna som gör att man kan mysa ner sig i soffan för en skön och avslappnande stund. 


Välj mellan ett flertalet olika färger. 

Varumärke Design House Stockholm
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 204 x 80 x 74 cm
Sitthöjd 40 cm
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Rosa
Material 57% Viskos, 18% Polyester, 15% Bomull & 10% Linne

 

Nest är en soffa med ett härligt inbjudande utseende. Soffan är stilren vilket gör att den passar in i de flesta vardagsrum. Kombinationen av en snygg design och en bekväm sittkomfort gör att Nest blivit en favorit hos många. För att erbjuda en stabil komfort har soffan byggts på en massiv träram i tall.


Nest är klädd i ett mjukt och bekvämt tyg i en blandning av viskos, polyester, linne och bomull. Kombinationen har satts ihop för att skapa ett tyg som inte bara ser bra ut men som dessutom är oerhört skonsam och mjuk mot huden samtidigt som det är slitstarkt. Tyget är oerhört slitstarkt och kan utan besvär användas i publika områden.


Kombinera gärna soffan med en fåtölj i Nest serien för att skapa en komplett känsla i hemmet. 

Design House Stockholm

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.