icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Soffa Day Mörkgrå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Design House Stockholm

Design House Stockholm Soffa Day Mörkgrå


18 490 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor
Finns även som:

Day 3-sits soffa från Design House Stockholm. Bredd 202 cm. 


Day är en simpel och vardaglig soffa som trotts den enkla designen inger en känsla av exklusivitet. Soffan är byggd på en massiv träram i furu för att erbjuda bästa möjliga stabilitet. 

Varumärke Design House Stockholm
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 200 x 93 x 75 cm
Sitthöjd 40 cm
Sittdjup 61 cm
Slitstyrka tyg 100 000 Martindale
Färg Mörkgrå
Material 67% Ull, 26% Nylon, 7% Polyester


Soffan DAY från Design House Stockholm är en stilren vardagssoffa som är både snygg och bekväm att sitta i. En stor fördel med Day är att soffan passar i dem flesta vardagsrum och med möjligheten att välja tygfärg kan du välja hur soffan ska matcha din heminredning. Soffan har höga ekben och till soffan så medföljer två stycken knappade kuddar i samma tyg.


Day är klädd i ett mjukt och bekvämt tyg i en blandning av viskos, polyester, linne och bomull. Kombinationen har satts ihop för att skapa ett tyg som inte bara ser bra ut men som dessutom är oerhört skonsam och mjuk mot huden samtidigt som det är slitstarkt. Tyget är oerhört slitstarkt och kan utan besvär användas i publika områden. 

Design House Stockholm

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.