• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Design House Stockholm Pleece pläd, Grön

Leveranstid: 1-3 vardagar
995 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Pläd från Design House Stockholms i serien Pleece - designad av Marianne Abelsson 1998. En av Design House Stockholms mest populära produkter.

Pläden är tillverkad i en unik blandning av 75% polyester och 25% viskos vilket gör att pläd står ut från andra fleeceprodukter. Dess veckade struktur ger extra volym och mjukhet. 

Tvätta i 40° - låt torka liggandes på plant underlag. Den återfår sin veckade struktur efter tvättning. 

Mått: 140x170 cm 

Design House Stockholm

Med målsättningen att berika det vardagliga livet har Design House Stockholm förändrat hur människor resonerar kring sin hemmamiljö och sin arbetsplats under många år. Hemligheten bakom Design House Stockholms framgångar är det stora nätverket av över 60 oberoende formgivare som de samarbetar med i de olika projekten. Samarbeten sker både med nya, relativt okända designers och med etablerade namn. Även om de flesta av de designers som Design House Stockholm anlitar är skandinaviska så sker även mycket av formgivningen tillsammans med designers från andra delar av världen. Deras kollektion av funktionella och estetiskt tilltalande produkter innefattar allt från belysning till möbler, textilier och kökstillbehör. Design House Stockholm grundandes av Anders Färdig, som är passionerad när det gäller att ta fram produkter som kittlar fantasin, framhäver olika livsstilar och förvandlar shopping till underhållning. Design House Stockholm är idag en ledande producent av tidsenlig skandinavisk design och är erkända för sina innovativa produkter och sin höga kvalitet.

Specifikationer

Leveranstid 1-3 vardagar
Varumärke Design House Stockholm
Färg Grön
Material
Ljuskälla
Tillval (köpes separat)

Leverans

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating