icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Mini Step har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Design House Stockholm

Design House Stockholm Mini Step


3 495 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Karl Malmvall fortsätter med sin succé av hopfällbara stegar med en hopfällbar stol som också kan användas som en steg-pall. Precis som den större varianten levereras Step Mini stege med en specialdesignad krok för väggupphängning, för att alltid kunna ha stegen nära till hands.

Produktinformation:
- Material: Massiv björk, högblankt lackerad.
- Mått hopfälld (BxHxD): 47,5 x 96 x 4,5 cm
- Mått utfälld (HxC): 81 x 61 cm
- Sitthöjd utfälld: 45 cm
- Stegen finns i svart, vitt, ek och rött.

Varumärke Design House Stockholm
Färg Blå, Röd, Vit
Design House Stockholm

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.