icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Fields Ull Gångmatta har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Design House Stockholm

Design House Stockholm Fields Ull Gångmatta


3 575 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Fields är en ny serie av mattor designat av Lena Bergström för Design house Stockholm. Den randiga mattan är vavd i ull på bomullsvarp. Precis som Lena Bergströms kända matta Björk så avslutas kortsidan med en band av naturfärgat läder.

Varumärke Design House Stockholm
Färg Beige, Blå, Brun, Rosa, Mönstrat
Storlek 80 x 250 cm

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.