icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Extend White har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Design House Stockholm

Design House Stockholm Extend White


4 829 kr

Rek pris: 6 899 kr

Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

Flexibelt hyllsystem som både kan både användas som rumsavdelare eller mot en vägg. Den smarta konstruktionen gör att du själv kan anpassa bredd på hyllan efter användning och rummets storlek genom att dra ut eller ihop dom 2 delarna.

- Mått: B:65-120 cm D:30 cm H:138 cm.
- Material: Vitlackad MDF
- Montering: Levereras färdigmonterad.

Design House Stockholm startades 1992 och är ett svenskt möbelföretag som tillverkar vackra och funktionella inredningsdetaljer med allt från mattor till belysning, fåtöljer till serverings-bord och rullbord och många andra möbler. Idag representerar Design House Stockholm en rad kända olika designers som idag blivit stora över hela världen, som t.ex. Harri Koskinen och hans design Block lamp som idag är Design House Stockholms bästsäljare.

Varumärke Design House Stockholm
Storlek Product: 65-120×30×138 cm, 28.5 kg
Färg Vit

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.