icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Björk Matta Offwhite har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Design House Stockholm

Design House Stockholm Björk Matta Offwhite


1 795 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Modern men samtidigt tidlös matta i ljusgrå ull från Design House Stockholm. Finns i flera olika storlekar.
Lena Bergströms kollektion Björk baseras på en väv i 100% ull, kombinerad med läderdetaljer. Ull är välkänt inte bara för dess mjuka känsla, utan även för dess inbyggda skydd mot väta, tack vare dess naturliga oljor. Alla produkter från Björk-kollektionen är handvävda, vilket gör varje produkt unik.
Björken, ett träd som kan återfinnas över hela Sverige, är designern Lena Bergströms inspiration till Björk-kollektionen.
Uttrycket i den vävda strukturen kommer från den svarta och vita barken på björken, och lädret representerar insidan av barken. Mattan skapar en vacker, slät textilytan i hemmet, lika naturlig som sten eller ved. Materialet och formerna i Björk-kollektionen är harmoniska och visar på en vacker balans mellan mode och en ullmattas tidlösa bekvämlighet. Noga utvalda detaljer accentuerar effekten när läderhandtagen möten ullen.

 

 

Varumärke Design House Stockholm
Färg Vit
Material Ull
House of Hackney

House of Hackney

House of Hackney är Storbritanniens mönstermästare och kännetecknas av deras annorlunda och eklektiska kollektioner. House of Hackney erbjuder ett elegant sätt att uppdatera din inredning eller komplettera redan befintliga färgscheman. Deras ikoniska och innovativa mönster återges i allt ifrån kuddar, lampskärmar, inredningsdetaljer till tapeter.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.