icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Björk Matta Grön 70 x 130 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Design House Stockholm

Design House Stockholm Björk Matta Grön 70 x 130 cm


1 100 kr

Rek pris: 1 795 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 dagar
Mer från: Rea Mattor

Modern men samtidigt tidlös matta i ull från Design House Stockholm. Finns i flera olika storlekar.

Lena Bergströms kollektion Björk baseras på en väv i 100% ull, kombinerad med läderdetaljer. Ull är välkänt inte bara för dess mjuka känsla, utan även för dess inbyggda skydd mot väta, tack vare dess naturliga oljor. Alla produkter från Björk-kollektionen är handvävda, vilket gör varje produkt unik.

Björken, ett träd som kan återfinnas över hela Sverige, är designern Lena Bergströms inspiration till Björk-kollektionen.

Uttrycket i den vävda strukturen kommer från den svarta och vita barken på björken, och lädret representerar insidan av barken. Mattan skapar en vacker, slät textilytan i hemmet, lika naturlig som sten eller ved.

Materialet och formerna i Björk-kollektionen är harmoniska och visar på en vacker balans mellan mode och en ullmattas tidlösa bekvämlighet. Noga utvalda detaljer accentuerar effekten när läderhandtagen möten ullen.

Lena Bergström har även utökat sin Björk-kollektion med en pall i samma design. Denna säljes separat, som ett perfekt komplement till mattan.

 

Mattan finns i flera andra färger.

Storlek 70 x 130 cm
Varumärke Design House Stockholm
Färg Grön
Material 100% ull

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 1-3 dagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.