icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Björk Matta Blå-80 x 250 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Design House Stockholm

Design House Stockholm Björk Matta Blå-80 x 250 cm


3 250 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Mattor

Modern men samtidigt tidlös matta i ull från Design House Stockholm. Finns i flera olika storlekar.

 

Materialet och formerna i Björk-kollektionen är harmoniska och visar på en vacker balans mellan mode och en ullmattas tidlösa bekvämlighet. Noga utvalda detaljer accentuerar effekten när läderhandtagen möten ullen.


Lena Bergström har även utökat sin Björk-kollektion med en pall i samma design. Denna säljes separat, som ett perfekt komplement till mattan.

 

Mattan finns i flera andra färger.

Storlek 80 x 250 cm
Varumärke Design House Stockholm
Färg Blå
Material 100% ull

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.