Design House Stockholm Air Skåp vit 154cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Design House Stockholm

Design House Stockholm Air Skåp vit 154cm


16 499 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

  • Massiv ek & rotting
 
  • God förvaring

  • Del av Air serien
Varumärke Design House Stockholm
Storlek (LxBxH): 80x38x154cm
Färg Vit
Material Ek

Air är ett skåp från Design House Stockholm som kombinerar ett grafiskt mönster av naturliga ribbor med paneler av rottingväv. Väven skapar ett lätt och luftigt uttryck som matchas snyggt med skåpets stomme som är gjord i massiv ek och ekfanér MDF. Skåpet har en snygg form som står på avskalade ben och passar perfekt mot väggen. Air är härligt ventilerad och fungerar därför bra för förvaring av både textilier och elektroniska föremål. Skåpet är utrustat med tre hyllplan.


Det blir superfint att placera någon härlig belysning inne i skåpet då det lyser igenom rottingen på ett riktigt magiskt sätt. Air kombinerar smidig förvaring och stilfull design på allra bästa sätt. Air finns även i flera andra modeller. 

Design House Stockholm

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.