icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Debel Lamellset D´lux Svart 240x250 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Debel

Debel Lamellset D´lux Svart 240x250


699 kr

Rek pris: 1 398 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Rea Gardiner Debel

Lamellgardiner är idealiska för stora fönster och uterum


Tillbehören och skenan är färganpassade. Allt som behövs finns i förpackningen. Om du vill montera skenan på väggen finns det vinklar till det. Annars fästs skenan med ett clips i taket.


 

 Specifikationer 

- Mått: 240 cm x 250

- Material: 100 % Polyester

Storlek 240 x 250 cm
Varumärke Debel
Färg Svart

Debel

DEBEL i Sverige startades i Gislaved i Småland 2009. DEBEL arbetar på hög nivå när det gäller produktutveckling och design, och strävar hela tiden efter att rationalisera sitt arbete för att kunna erbjuda ännu bättre kundservice. DEBEL har för vana att alltid var först med att lansera nya produkter.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.