icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

DBKD Solid Kruka Multi Large har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
DBKD

DBKD Solid Kruka Multi Large


499 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: Leverans under v.33
Finns även som:

En enkel och otroligt fin porslinskruka från DBKD i serien Solid. Solid i färgen Multi kan variera en del i färgen, detta beror på processen som sker vid bränningen av krukan.

Solid finns i fler storlekar och färger.

Specifikationer

- Färg: Multi

- Material: Porslin

- Mått: Large (Ø 24cm, höjd 24cm)

 

Varumärke DBKD
Färg Mönstrat
Material Porslin

DBKD

DBKD Sweden grundades 2012 av Karin Dahlin. Företagsnamnet och varumärket DBKD betyder Design by Karin Dahlin, namnet är därmed en kort beskrivning av företaget och vad vi erbjuder våra kunder. Redan 2007 startades resan genom Karins kortproduktion för floristbutiker, idén om krukförsäljning väcktes 2009.

Leveranstid Leverans under v.33
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.