Day Home Velvet Överkast Concrete 260x260 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

DAY Home

Day Home Velvet Överkast Concrete 260x260


4 499 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Stort härligt överkast för dubbelsäng från DAY Home. Vackert, subtilt mönster i mjuk och skön sammet. Insida i bomull. Lättanpassad beige ton men en lyxig känsla. Ge sovrummet en annan känsla med det här stiliga överkastet från DAY Home.

 

(LxB): 260 x 260 cm

Varumärke DAY Home
Färg Beige
Material Bomull, Sammet

DAY Home

DAY Home är en utveckling av det danska klädmärket DAY Birger et Mikkelsen. I sortimentet hittar du mattor, kuddar och bruksföremål men även möbler och belysning, samtliga med exotiska influenser. Grundaren av DAY Home, Marianne Brands passion för textilier och antikviteter från bl a Afrika, Mellan Östern och Indien kännetecknar tydligt Day Homes stil. Hon skapar produkter som lyfter fram det bästa av två världar; det bohemiska och exotiska tillsammans med den skandinaviska minimalismen. Resultatet är en mix av naturmaterial, lyxig sammet, linne och ull i fantastiska mönster och broderier, vackra detaljer och unika färgkombinationer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.