icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Daunenstep Dunkudde Gold Classic Medium har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
DaunenStep

Daunenstep Dunkudde Gold Classic Medium


660 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Dunkudde från Daunenstep med yttertyg i bomull. Eftersom kudden till största del är fylld med fjäder, ger den ett generöst stöd samtidigt som den förblir mycket mjuk.

Specifikationer:

- Mått: 50 x 60 cm.

- Fyllning: 80% fjäder- och 20% dunfyllning

- Yttertyg: Bomull

- Öko Tex Standard 100+ Nomite certifikat.

- Vikt 680 gram

Varumärke DaunenStep
Storlek 50 x 60 cm
Färg Vit

Daunenstep

DaunenStep är Italiens ledande producent av dunprodukter för sovrummet. Det är ett familjeföretag med 100 års samlad kunskap och tradition. Ett familjeföretag i Sydtyrolen med stor passion för dun, kvalitet och miljö.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.