Dan-Form Eclipse Matbord 200-300cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Endast idag!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast 6 juni till kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Chhatwal & Jonsson, Classic Collection, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kids Concept, Kinnabädden, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Skruf, Tempur, Woud.

Dan Form

Dan-Form Eclipse Matbord 200-300cm


11 599 kr

Rek pris: 14 499 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-3 veckor
Mer från: Bord Matbord Dan Form

  • Förlängningsbart matbord

  • Tillverkad i ask

  • Svartbetsad yta
Varumärke Dan Form
Storlek (LxBxH): 200-300 x 110 x 77 cm
Färg Svart
Material Ask

Eclipse är ett snyggt och praktiskt matbord från danska Dan-Form. Bordet är avlångt och passar perfekt i både kök och matsal. Bordet är gjort i ask med en topp i askfanér och en svartbetsad yta. Benen är gjorda i metall och är utställda och har en konad form. Matcha med några snygga matstolar för en stilfull look. 


Du kan förlänga bordet från 200cm till 300cm genom att använda de två medföljande illäggningsskivorna. Detta gör du lätt genom att dra vardera sida av bordet isär och placera skivorna på metallskenorna under toppen. När Eclipse nått sin maximala längd får 12-14 stolar plats runt bordet. Skivorna förvaras separat från bordet.


 Skötselråd: 

- Torka av med en fuktig trasa.

- Använd ej rengöringsmedel. 

Dan-Form

Dan-Form

Dan-Form är känt för att vara ett av de mest innovativa möbelbolagen i Danmark och arbetar kontinuerligt med nya mönster och nya koncept. Dan-form jobbar aktivt med olika kända danska designers i tillverkningen av deras produkter. Deras främsta koncept är att erbjuda ett brett sortiment av vackra moderna möbler av hög kvalitet till bra priser samt att fokusera på en miljövänlig produktion.

Leveranstid 2-3 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.