icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Dan-Form Agnes Stol Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Dan Form

Dan-Form Agnes Stol Svart


1 190 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Agnes är en klassisk och stilren pinnstol som passar perfekt vid matbordet. Med en historia som sträcker sig ända till 1700-talet har pinnstolen blivit älskad av svenska folket. Agnes är tillverkad i björk och finns att välja i flera olika färger.

 

Notera att stolen säljs i 2-pack och att det angivna priset avser pris per styck. 


 

Teknisk information

 

Höjd: 89 cm

 

Bredd: 42 cm

 

Djup: 43 cm

 

Sitthöjd: 46 cm

 

Material: Björk

 

 

 

Dan-Form Denmark erbjuder ett brett sortiment av vackra kvalitetsmöbler med fokus på miljövänlig produktion. Dan-Form arbetar hela tiden med nya designers och nya koncept varje år för att alltid ligga i framkant. Alla produkter i Dan-Forms sortiment är designade av danska designers, både interna och externa. Möblerna passar både för den offentliga miljön såsom den privata och går alltid igenom en rigorös kvalitetskontroll under produktionen. Alla produkter tillverkas i material av högsta kvalitet och företaget har även valt att använda sig av miljövänliga produktionssätt och material som inte skadar vår värld.


Varumärke Dan Form
Färg Svart
Material Björk

Dan-Form

Dan-Form är känt för att vara ett av de mest innovativa möbelbolagen i Danmark och arbetar kontinuerligt med nya mönster och nya koncept. Dan-form jobbar aktivt med olika kända danska designers i tillverkningen av deras produkter. Deras främsta koncept är att erbjuda ett brett sortiment av vackra moderna möbler av hög kvalitet till bra priser samt att fokusera på en miljövänlig produktion.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.