icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Comfort 3-Sits Soffa 262cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
SleepoHome

Comfort 3-Sits Soffa 262cm


5 495 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor
Mer från: Comfort 3-sits soffa

Comfort 3-sits soffa. Bredd 262 cm.


Comfort är en rymlig 3-sits soffa i modern design som passar in i alla hem. Soffan har rejäla armstöd, generösa mått och medelfast komfort för att alla ska sitta bekvämt. En prisvärd soffa med väl genomtänkta materialval.


Välj mellan en beige, grå eller svart soffa. 

Varumärke SleepoHome
Storlek (Bredd x Djup) : 262 x: 90 cm
Sittbredd 210 cm
Sitthöjd 44 cm
Sittplymå Kallskum med volymvikt på 35 kg/m³, svept med polyestervadd 250 g/m².
Stomme Massiv träram och masonit.
Slitstyrka tyg 49 000 Martindale
Färg Beige, Grå, Svart
Ben Träben

 

För att Comfort ska vara en soffa som passar alla så har den en kombination av kallskum och polyestervadd i sittkuddarna. Denna kombination ger sittkuddarna en behaglig, medelfast komfort och gör soffan bekväma utan att tappa formen. Soffans ryggplymåer är fyllda med bollfiber av syntet för att vara följsamma samtidigt som de erbjuder skön stadga.


Comfort 3-sits soffa är klädd med Inari tyg som är helt avtagbart på sitt- och ryggdynorna. Inari är tillverkat i 100% polypropen. Detta skapar ett tyg i konstfibrer med väldigt låg vikt men extrem slitstyrka och lång livslängd. Inari är ett följsamt tyg som erbjuder en härlig sitt- och liggkomfort. Tyget är dessutom lätt att underhålla och tål handtvätt samt kemtvätt. Inari tyget har en Pilling kapacitet mot noppor på 4 av 5 och är slitstarkt. 


Stommen är av massivt trä och masonit för att göra soffan stabil och hållbar.  

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.