CO BANKERYD Lennon Taklampa Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

CO Bankeryd

CO BANKERYD Lennon Taklampa Vit


499 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

  • Snygg, minimalistisk form

  • Trendig, industriell look

  • Fräsch vit yta
Varumärke CO Bankeryd
Färg Vit
Material Metall
Storlek Diameter x Djup x Höjd: 14 x 14 x 28 cm
Ljuskälla E27 Max 40W

 

Taklampan Lennon från CO BANKERYD har en stilren form som är supersnygg i sin enkelhet! Med en trendig, industriell look är Lennon en perfekt lampa för det moderna, svenska hemmet. Inred med Lennon i vitt för att enkelt kombinera andra inredningsstilar och föremål. 


Varför inte para ihop Lennon i vitt med andra kulörer i samma serie? Häng dem tillsammans över ett bord på olika höjder för en mycket iögonfallande konstellation. 


Lennon har en textilsladd i svart som vid full längd är 120 cm lång. 


Ljuskälla medföljer ej. 

CO BANKERYD

CO Bankeryd

Sedan 2015 har Care of BANKERYD tillverkat stilfull och högkvalitativ belysning i Småländska Bankeryd. Som en del av belysningsföretaget Pholc skapar CO BANKERYD designmedvetna lampor med unik form och stor personlighet. För CO BANKERYD är god design och kvalitet med en liten prislapp a & o. Med ett stilrent utseende, minimalistiska detaljer och ett skandinaviskt uttryck, passar CO BANKERYDs belysning naturligt in i det moderna nordiska hemmet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.