• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Classic Collection Matta Pet Yarn Key Titanium

Leveranstid: Leverans under v.14

* Obligatoriska fält

3 490 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

OBS! Mattan är tillfälligt slut, men kommer in igen i vecka 14.

Matta Key Titanium är handvävd, luggen har ett mönster som skurits ut i luggen och en tredimensionell känsla uppstår. Mattan finns i flera storlekar. Matta Key Titanium är tillverkad i Petyarn som är ett återvunnet material, tillverkat av petflaskor.

Classic Collections mattor är handgjorda av professionella indiska vävare, detta gör att alla mattor är helt unika och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections produkter så unika. Varje producerad Classic Collection matta skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare. Mattorna är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att pengar skänks tillbaka till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

Specifikationer:

- Färg: Titanium/Grå

- Material: Återvunnen plast

- Mått (cm): 170x230cm, 200x300cm

- Skötselråd: Dammsug regelbundet (utan borst), Torka fläckar med lätt fuktad trasa

Om Classic Collection

Classic Collection är ett stockholmsbaserat inredningsmärke som designar och producerar mattor samt andra handgjorda inredningstextilier i Indien. 

Classic Collection står för tidlös design. Basen är de handvävda mattorna av finaste ull. Till det adderar vi kuddar och plädar i tidlös design. Classic Collection grundades 1995 och importerade då klassiska handknutna och handvävda mattor från Iran, Pakistan, Kina, Nepal och Indien.  

Classic Collecions mattor är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär att Classic Collection skänker pengar till familjerna i mattdistrikten. Dessa pengar går främst till barnen och möjliggör regelbunden skolgång samt grundläggande sjukvård. 

Specifikationer

Leveranstid Leverans under v.14
Varumärke Classic Collection
Färg
Färg Grå, Mönstrat
Material
Material 100% Återvunnen plast
Storlek
Tvättråd

Leverans

Leveranstid Leverans under v.14
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating