icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Classic Collection Key Matta Pet Yarn Titanium har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Classic Collection

Classic Collection Key Matta Pet Yarn Titanium


3 990 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 dagar
Finns även som:

Matta Key Titanium är handvävd, luggen har ett mönster som skurits ut i luggen och en tredimensionell känsla uppstår. Mattan finns i flera storlekar. Matta Key Titanium är tillverkad i Petyarn som är ett återvunnet material, tillverkat av petflaskor.

Nyansskillnader kan förekomma på denna matta, beställer du fler än en matta rekommenderar vi att du noggrannt undersöker mattorna vid leverans.

Varumärke Classic Collection
Färg Grå
Material 100% Återvunnen plast
Mått 170x230cm, 200x300cm, 250 x 350 cm

Classic Collection

Classic Collection står för tidlös design. Basen är de handvävda mattorna av finaste ull. Till det adderas kuddar och plädar i tidlös design. Classic Collection grundades 1995 och importerade då klassiska handknutna mattor från Iran, Pakistan, Kina, Nepal och Indien.

Leveranstid 2-7 dagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.