Cinas York Fällstol Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Cinas

Cinas York Fällstol Vit


1 795 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

York är en enkel och stilren fällstol med armstöd för utomhusbruk från Cinas. Stolen är tillverkad i massiv mahogany med en PU hög-glansig färg i vitt för en stifull och tålig yta som passar perfekt för det skandinaviska klimatet. Stolen är smidig och tar inte upp mycket med plats då du enkelt kan fälla ihop den. Behöver du även ett nytt bord? Då kan vi rekommendera Cinas cafébord York eller det ihopfällbara balkongbordet Butterfly. Både York och Butterfly är tillverkade i vitmålad mahogany.


Mahogany är ett utmärkt material för tillverkning av målade utemöbler då det naturligt innehåller en välbalanserad del olja. De målade mahogany möblerna från Cinas målas med flera lager färg för att skapa ett optimalt skydd som passar i en utomhusmiljö. Plus färgen ger även möbeln en stilren och modern look.

Varumärke Cinas
Färg Vit
Material Trä
Storlek (LxBxH): 53 x 51 x 86 cm
Cinas

Cinas

Cinas grundades 1903, då under namnet Carl J. Nielsen. Idag är varumärket baserat i Greve utanför Köpenhamn och designar både möbler och inredningsdetaljer för det moderna hemmet och uteplatsen. Cinas använder sig endast av massivt trä i sina produkter och lägger stort fokus vid hållbarhet och kvalitet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.