Cinas York Cafébord Vit 70cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Cinas

Cinas York Cafébord Vit 70cm


2 595 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

York är ett enkelt och stilrent cafébord för utomhusbruk från Cinas. Bordet är tillverkat i massiv mahogany med en PU hög-glansig färg i vitt för en stifull och tålig yta som passar perfekt för det skandinaviska klimatet. Bordet är smidigt och tar inte upp mycket med plats då du enkelt kan fälla ihop den. Behöver du även nya stolar? Då kan vi rekommendera Cinas fällstolar York som även är tillverkat i vitmålad mahogany.


Mahogany är ett utmärkt material för tillverkning av målade utemöbler då det naturligt innehåller en välbalanserad del olja. De målade mahogany möblerna från Cinas målas med flera lager färg för att skapa ett optimalt skydd som passar i en utomhusmiljö. Plus färgen ger även möbeln en stilren och modern look.

Varumärke Cinas
Färg Vit
Material Trä
Storlek (LxBxH): 70 x 70 x 72.5 cm
Cinas

Cinas

Cinas grundades 1903, då under namnet Carl J. Nielsen. Idag är varumärket baserat i Greve utanför Köpenhamn och designar både möbler och inredningsdetaljer för det moderna hemmet och uteplatsen. Cinas använder sig endast av massivt trä i sina produkter och lägger stort fokus vid hållbarhet och kvalitet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.