Cinas Noble Satsbord Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Cinas

Cinas Noble Satsbord Svart


1 895 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:
Mer från: Bord Sidobord Cinas

Noble är ett tidlöst satsbord från Cinas. Består av två bord, ett större och ett mindre, som kan användas både ihop men även separat. Placera exempelvis borden bredvid varandra framför soffan. Eller kanske var för sig bredvid fåtölj eller säng som sidobord. Det lägre bordet kan även placeras under det större. Borden är gjorda i kvalitativ bambu med släta ytor och svart yta. Trekantig design med ett ben i varje hörn. 


Bambu är ett hållbart material som är både snyggt och bra för miljön. Materialet växer snabbt och frigör mer syre än någon annan växt under tiden då det växer och binder därför mer koldioxid. Så välj möbler i bambu om du vill ha en snygg och miljövänlig produkt!

Varumärke Cinas
Storlek (LxBxH): 68 x 57 x 45 cm & 55 x 46 x 40 cm
Färg Svart
Material Bambu
Cinas

Cinas

Cinas grundades 1903, då under namnet Carl J. Nielsen. Idag är varumärket baserat i Greve utanför Köpenhamn och designar både möbler och inredningsdetaljer för det moderna hemmet och uteplatsen. Cinas använder sig endast av massivt trä i sina produkter och lägger stort fokus vid hållbarhet och kvalitet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.