Cinas Mood Positionsstol Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Cinas

Cinas Mood Positionsstol Svart


1 995 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Mood är en stilren positionsstol för utomhusbruk från Cinas. Stolen passar perfekt på din uteplats runt matbordet eller för avslappning i solen. Stolen är tillverkad i aluminium med svart pulverlackerad yta och sits plus ryggstöd i plast. Stiliga armstöd i naturlig, massiv teak som blir en snygg kontrast mot kroppen i aluminium. Förvaras enkelt då stolen kan fällas ihop. Du väljer själv vinklingen på stolens rygg med de olika inställbara positionerna.


Om teak:

Teak är ett tåligt material som, utan behandling, åldras till en vacker silvergråfärg. Vill du dock behålla teakens ursprungliga guldbruna färg så behöver du regelbundet slipa ytan och olja in med teakolja. Teaken är FLEGT-certifierad vilket betyder att det kommer från godkända teak-plantage och följer den europeiska timmerförordningen.

 

Vi rekommenderar att stolen förvaras under något sorts skydd och att den inte står ute i regnet. Bör förvaras inomhus under vintern. 

Varumärke Cinas
Färg Svart
Material Aluminium, Teak
Storlek (LxBxH): 72 x 60 x 111 cm
Cinas

Cinas

Cinas grundades 1903, då under namnet Carl J. Nielsen. Idag är varumärket baserat i Greve utanför Köpenhamn och designar både möbler och inredningsdetaljer för det moderna hemmet och uteplatsen. Cinas använder sig endast av massivt trä i sina produkter och lägger stort fokus vid hållbarhet och kvalitet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.