Cinas Ellen Karmstol Antracit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Cinas

Cinas Ellen Karmstol Antracit


1 695 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Ellen är en karmstol för utomhusbruk från Cinas. Stolen har en sits, ryggstöd samt armstöd i naturlig, massiv teak med utskurna delar. Denna fina design kombineras med ben och underrede i mörk aluminium. Kombinera gärna med något av borden i samma serie för en komplett look.

 

Teak är ett tåligt material som, utan behandling, åldras till en vacker silvergråfärg. Vill du dock behålla teakens ursprungliga guldbruna färg så behöver du regelbundet slipa ytan och olja in med teakolja. Teaken är FLEGT-certifierad vilket betyder att det kommer från godkända teak-plantage och följer den europeiska timmerförordningen.


Vi rekommenderar att stolen förvaras under något sorts skydd och att den inte står ute i regnet. Förvara stolen inomhus under vintern.

Varumärke Cinas
Färg Teak
Material Aluminium
Storlek (BxDxH): 56.5 x 58.5 x 78 cm
Cinas

Cinas

Cinas grundades 1903, då under namnet Carl J. Nielsen. Idag är varumärket baserat i Greve utanför Köpenhamn och designar både möbler och inredningsdetaljer för det moderna hemmet och uteplatsen. Cinas använder sig endast av massivt trä i sina produkter och lägger stort fokus vid hållbarhet och kvalitet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.