Cinas Butterfly Balkongbord Teak 130cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Cinas

Cinas Butterfly Balkongbord Teak 130cm


4 795 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Butterfly är ett fint och smidigt balkongbord från Cinas. Det här bordet passar perfekt för de lite mindre balkongerna och utplatserna då bordet lätt fälls ihop och tar därför upp lite med plats. Du kan exempelvis välja om du vill fälla upp båda sidorna eller endast en. Bordet är tillverkat i massiv teak med en naturlig yta. Detaljrik topp och vinklade ben som du själv positionerar för att hålla upp bordets utfällbara sidor. Behöver du även nya stolar? Då kan vi rekommendera Cinas matchande fällstolar - även de i naturlig teak.

 

Om teak:

Teak är ett tåligt material som, utan behandling, åldras till en vacker silvergråfärg. Vill du dock behålla teakens ursprungliga guldbruna färg så behöver du regelbundet slipa ytan och olja in med teakolja. Teaken är FLEGT-certifierad vilket betyder att det kommer från godkända teak-plantage och följer den europeiska timmerförordningen.

 

Ihopfälld (LxBxH): 20 x 65 x 72 cm

Utfälld (LxBxH): 130 x 65 x 72 cm

Varumärke Cinas
Färg Teak
Material Teak
Storlek (LxBxH): 130 x 65 x 72 cm
Cinas

Cinas

Cinas grundades 1903, då under namnet Carl J. Nielsen. Idag är varumärket baserat i Greve utanför Köpenhamn och designar både möbler och inredningsdetaljer för det moderna hemmet och uteplatsen. Cinas använder sig endast av massivt trä i sina produkter och lägger stort fokus vid hållbarhet och kvalitet.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.