icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Chhatwal & Jonsson Zigzag Matta - Off White/Navy Blå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
 
Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson Zigzag Matta - Off White/Navy Blå


7 500 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Zigzag är ett av Chhatwal & Jonssons mest igenkännande mönster. Detta är en handvävd matta i 100% dhurry ull. Varje handvävd matta har en unik personlighet som gör att mattan passar lika bra i såväl sovrummet som i vardagsrummet och hallen. Mattan är dessutom väldigt slitstark, en faktor som gör att du kommer kunna njuta av denna matta under många år framöver. 

Varumärke Chhatwal & Jonsson
Färg Blå
Material Ull
Tvättråd Mattvätt.

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.