icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Chhatwal & Jonsson Varanasi Påslakanset Vit/Blå 3-delset har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp till 15/1

Julrea: 30-50% rabatt på över 400 inredningsprodukter

Begränsat antal - Först till kvarn

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson Varanasi Påslakanset Vit/Blå 3-delset


1 397 kr

Rek pris: 1 995 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Påslakanset från Chhatwal & Jonsson i ekologisk bomull.

Finns i två olika storlekar:

2-delssätt: 1 st påslakan (150 x 210 cm) + 1 st örngott (50 x 60 cm)

3-delssätt: 1 st påslakan (220 x 220 cm) + 2 st örngott (50 x 60 cm).

Extra örngott kan köpas separat. Påslakansetet finns även i ljusgrått.

 

 

Om Chhatwal & Jonsson:

Chhatwal & Jonsson är en kärlekssaga mellan öst och väst som startade i Indien vid upptäckten av det rika arvet av handgjorda textilier.

Strax efter starten började Chhatwal & Jonssons att arbeta med talangfulla hantverkare för att kombinera det indiska arbetar med det skandinaviska ögat för färg och design. Resultatet är Chhatwal & Jonssons, ett svenskt företag som designar och producerar textilier och heminredning i Indien. Deras ambition är att skapa en enkel, färglad och samtida stil. Alla produkter är handgjorda.

Storlek 3-delset
Material Bomull
Varumärke Chhatwal & Jonsson
Färg Blå, Vit, Mönstrat
Storlek 3-delset
Material 100% ekologisk bomull
Tvättråd Tvättas i 60 grader.

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.