icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Chhatwal & Jonsson Överkast Tiger Dot - Blå 160x260 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson Överkast Tiger Dot - Blå 160x260 cm


1 795 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Vackert och stilrent överkast från Chhatwal & Jonsson. Överkastet är tillverkat i 100 % ekologisk bomull.

Överkastet är en viktig detalj i det perfekta sovrummet och med Tiger Dot överkast får du en härlig ljus känsla i sovrummet. Matcha gärna prydnadskuddar och kimonoi samma serie.

Överkastet finns i storleken 160 x 260 cm.
Material: 100% bomull
 

Storlek Enkel
Material Bomull
Varumärke Chhatwal & Jonsson
Färg Blå, Vit
Storlek Enkel
Material 100% bomull

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.