Chhatwal & Jonsson Dot Ari Kuddfodral Linne Spicy Yellow 50x50 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Dekorera mera

20% rabatt på Chhatwal & Jonsson!

Gäller endast t.o.m 28 sept.

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson Dot Ari Kuddfodral Linne Spicy Yellow 50x50


600 kr

Rek pris: 750 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Kuddfodralet Dot Ari från Chhatwal & Jonsson är gjort i ett härligt 100% linnen tyg. Fodralet har ett snyggt, prickigt mönster som kan variera något från kudde till kudde då fodralet är handtryckt och är däför riktigt unikt. Med en läcker gul färg på en vit bakgrund, blir Dot Ari en snygg färgklick. 

Varumärke Chhatwal & Jonsson
Färg Gul
Material Linne


Dekorera gärna soffan och sängen med denna underbara kudde samt Dot Ari i andra läckra kulörer. Kuddfodralet kan dessutom matchas tillsammans med kuddar i andra storlekar, mönster och färger från Chhatwal & Jonsson. Det kommer att bli superfint!

 

Innerkudde medföljer ej men kan köpas till separat. Miljöbilden visar Dot Ari i färgen Black. 

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.