icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Chhatwal & Jonsson Dörrmatta Herringbone Charcoal Grey/Ivory 50x80 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

20% rabatt på mattor!
Gäller t.o.m 1 april. (Gäller ej Tell Me More)

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson Dörrmatta Herringbone Charcoal Grey/Ivory 50x80 cm


316 kr

Rek pris: 395 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Dörrmattan Herringbone från Chhatwal & Jonsson är en handvävd dörrmatta tillverkad i återvunnet Pet Yarn. Mattan har en baksida av gummi som gör att mattan ligger på plats, samt fångar upp fukt och smuts. Kan användas både inomhus som utomhus. 

Varumärke Chhatwal & Jonsson
Färg Grå
Mått 50x80cm
Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.