icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Casper Soffbord Ellips Ek/Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Casper Soffbord Ellips Ek/Vit


2 495 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: Bord Soffbord RGE

Casper är ett stilrent och hemtrevligt bord som är lätt att passa in i hemmet. Casper soffbord har hjul och gott om förvaringsutrymme mellan bordsskivorna vilket gör att det är ett väldigt praktiskt och lätthanterligt bord.

 

Material: MDF/Ek faner

Färg: Vit/Ek
Mått (HxØ): 52 x 70 x 140 cm


Varumärke RGE
Färg Ek, Vit

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.