• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

CASØ Peter Stol Vitoljad Ek

Leveranstid: 8-12 vardagar
2 290 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Peter är en stol från danska CASØ i vitoljad ek med sits i svartläder. Stolen är designad av Niels Kofoed från Kofoeds Møbelfabrik och kom till världen redan 1957. Genom att bibehålla en enkel och minimalistisk design har stolen förblivit en succé över en lång tidsperiod. 

Stolen Peter har tack vare Kofoeds Møbelfabrikåteruppstått i en reproducerad version. Stolen har genomgått vissa förändringar i utformningen, vilket har gjort att stolen har fått en mer modern design. Målet med den reproducerade versionen har dock alltid varit att upprätthålla de klassiska elementen som kännetecknade stolen under 50-talet.  

Material: Vitoljad ek med en svart lädersits

Observera att stolen sälj i en pack! 

Om CASØ
CASØ är ett danskt företag med många års erfarenhet av att producera designade kvalitetsmöbler. Hela sortimentet har en elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverks skicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Casø
Färg Ek, Svart
Material
Stoppning
Material Ek / Läder
Storlek

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating