CASØ Peter Stol Svartlaserad Ask/Läder har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Casø

CASØ Peter Stol Svartlaserad Ask/Läder


2 550 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 8-12 vardagar

Peter är en stol från danska CASØ i svartlaserad ask med sits i svartläder. Stolen är designad av Niels Kofoed från Kofoeds Møbelfabrik och kom till världen redan 1957. Genom att bibehålla en enkel och minimalistisk design har stolen förblivit en succé över en lång tidsperiod. 


Stolen Peter har tack vare Kofoeds Møbelfabrik återuppstått i en reproducerad version. Stolen har genomgått vissa förändringar i utformningen, vilket har gjort att stolen har fått en mer modern design. Målet med den reproducerade versionen har dock alltid varit att upprätthålla de klassiska elementen som kännetecknade stolen under 50-talet.  


Observera att stolen sälj i 1-pack! 

Varumärke Casø
Storlek BxDxH / Sitthöjd: 46 x 47 x 85 / 47 cm
Färg Svart
Material Ask / Läder
Casø Furniture

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 495 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.