icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

CASØ Mr. X Stol Svartbetsad Ek/Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Casø

CASØ Mr. X Stol Svartbetsad Ek/Svart


3 390 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

Mr. X är designad av den prisbelönta spanska designern Enrique Martí Aguilera. Stolen passar tack vare sin stilrena och eleganta design utmärkt med andra möbler från CASØ. Stolssitsen är tillverkad i plast och har ett skönt gung för ultimat komfort. 

Varumärke Casø
Storlek BxHxD / Sitthöjd: 61 x 76 x 55 / 43 cm
Färg Svart
Material Ek / Svart

Casø Furniture

Elegant och tidlös design kombinerat med moderna och nytänkande detaljer. Dansk design när den är som bäst med bland annat välkända Niels Koefoed som designer. Högsta kvalitet till rimliga priser tillverkade med stor hantverksskicklighet. Sortimentet består av stolar, bord, vitriner och skänkar.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.